Pasimágnes, Álmodozó, Drámakirálynő? -Ki vagy Te?

0 Megosztás
0
0
0

Önfelfedezés workshop a kínai asztrológia segítségével

Február 22-én egy olyan önismereti workshopon vehetsz részt, ahol nem csak a kínai asztrológia alapjait, hanem saját magad igazi valóját ismerheted meg. Biztosan vannak kérdéseid akkor is, ha az önimereti utad elején jársz, vagy éppen már régóta taposod ezt az ösvényt.

Szeretnéd tudni mi szükséges a boldogságodhoz? Hogy min kell még dolgoznod? Vagy egyszerűen csak meg szeretnéd ismerni a születési képleted, és mindazt, ami abból következik? Akkor ott a helyed a Workshop Stúdióban, ahol minderre választ kapsz!

Első lépésben betekintést nyerhetsz a kínai asztrológia alpjaiba, de nem ám a bulvár szintjén, hanem részletesen elmagyarázom az alapokat, megismerheted a kínai asztrológia állatainak jelentősségét. Több ezer éves tudást adok át neked érthető, emészthető formában. Megtudhatod mire való az asztrológia maga, és mire nem. Elmesélem a keleti kultúra alapjait, és átadok egy szeletet az én több, mint 15 éves tudásomból.

A következő órában elkészítjük a részletes születési képleted, kiválasztjuk a jeleidet. Megvizsgáljuk együtt, és segítek a jelek megrajzolásában is. Fontos! Ez a képlet nem csak pár, teljesen átlagos mondat, hanem a Te saját jellemzésed. Megtudhatod min kell még dolgoznod, és mik az erősségeid. Mert itt Te vagy a középpontban, az a fontos, hogy a kérdéseidre választ kapj.

Miután már ezen tudásnak a birtokában vagy, megfestjük a születésnapod jelét. A kreatív festés, rajzolás abban segít, hogy még inkább elmélyítsd a megszerzett ismereteket, és tudatosítsd magadban a lépéseket, amiket tenned kell. Ilyenkor felszabadulsz, és befelé figyelsz.

A végén egy kötetlen beszélgetés során felteheted a még nyitva maradt kérdéseidet. Átbeszéljük azokat a dolgokat, amik elhangzottak, valamint, hogy mi fog, vagy minek kéne történnie, a következő napokban, hetekben, vagy akár években. Végül elengedés gyakorlatokkal és mefitációval zárunk.

És egy kis meglepetés nyereményjátékkal is készülök 😉

Mivel a létszám maximalizálva van, mindenkire jut kellő mennyiségű és minőségű idő. Nem fogunk rohanni, ez a nap arról szól, hogy még jobban megismerd magad, és kiteljesedj. 

Az esemény facebook linkjét itt találod. A workshop díja 11.900 Ft.

Részvételi szándékod a következő e-mail címen várom:

kfraknoi@gmail.com 

Találkozunk február 22-én?

0 Megosztás