Kezdodik-a-patkany-eve

Kezdődik – A Patkány Éve

0 Megosztás
0
0
0

Ismét elindul egy új év a kínai holdnaptár szerint – 2020. január 25-én kezdődik a Patkány éve.

Mit is jelent ez számunkra? Mit jelent egyáltalán a Patkány éve?

Ha már ismerős számodra a kínai asztrológia, akkor biztosan tudod, hogy a kínai holdnaptár alapján tudjuk meg, pontosan milyen állat jelét mutatja majd a következő év. A naptárban minden év kettő jelet kap. Az egyik egy állat jele lesz, a másik jel pedig az Öt Elem tana alapján Fa, Tűz, Föld, Fém vagy Víz jel lesz. Ha még ismeretlen számodra az Öt Elem tana, itt olvashatsz erről a témáról.

A naptár szerint a 2020-as év a Yang Fém Patkány jelet kapta. Az évre jellemző elem a Yang Fém, az évre jellemző állat pedig a Patkány.

Mit jelent a Patkány éveMilyen energiát hoz a Patkány?

Új kezdetek, új energiák, lendület, a kezdet szépsége, magával ragadó energia. Ha csak az állat jelet vesszük figyelembe – azaz csak a Patkány tulajdonságait nézzük – akkor az előbb említett energiák fogják jellemezni az évet, főleg az év első néhány hónapját. Ne felejtsük el azt sem, hogy az év (azaz a kínai holdnaptár alapján számított év ) első néhány hónapja a következő hónapokat jelenti:

február, március, április

Mit jelent a Patkány éve – Milyen energiát hoz a Yang Fém?

Milyen energia a Yang Fém?

Ismét az Öt Elem tanára hivatkozok, amikor a Yang Fémet említem. Az öt elem közül a Fém a legkeményebb, legszilárdabb anyag. Energiáját tekinteve hideg, szinte megmunkálhatatlan.

Képzeld el, hogy egy óriási kemény, formázhatatlan hideg fémdarabot tartasz a kezedben! Egy óriási ezüst fémtömböt, mely nehéz súlyként húzza le mindkét karodat! Nost, ez a valódi Fém energia!

A Fém lomhasága és a Patkány gyors, dinamikus energiája találkozik! Hiába lesz meg a kezdeti lendület, a Fém nehézkes mozgása ezt lelassítja és akadályt gördít az útra! (A Fém elemről itt olvashatsz többet.)

Minden furfangodra szükséged lesz ahhoz, hogy célodat elérd! Szerencsére a Patkány ravaszsága segíteni fog Neked ebben!

Ha szeretnéd tudni, milyen titkokat rejteget születésed napja, …..iratkozz fel a nemsokár induló ingyenes online tanfolyamra!

Még néhány hét és indul az az ingyenes tanfolyam, melyből sok mindent megtudhatsz arról, mit is jelent egy-egy elem a számodra. Azt is meg fogod tanulni, melyik elem mit jelent a természetben, az emberi testben és a körülöttünk lévő világban.

Talán így közelebb kerülsz ahhoz az egyetlen láncszemhez, ami hiányzik még az életedből.

Boldog Új Évet!

0 Megosztás