Áldás vagy rémálom – 2019 a Yin Föld Disznó éve

0 Shares
0
0
0

A 10000 éves naptár szerint – mely a kínai születési képlet kiszámítsának alapja – nemsokár véget és a Kutya éve. Februárban már új energiák érkeznek és kezdetét veszi a Yin Föld Disznó éve.

Sokan zavarónak tartják a disznó kifejezést és vannak olyan angol nyelvű oldalak, ahol ehelyett a medve (boar) kifejezést használják, ami szerintem elég félrevezető. A kínai naptárban jelen lévő 12 állat egyike ugyanis nem a medve hanem a disznó!

De sebaj, medve ide, disznó oda, jön a kínai új év!

Na jó, de miért lesz ez jó nekünk? Vagy lehet, hogy egyáltalán nem lesz jó? Hogyan határozhatja meg egy asztrológus, hogy ez jó lesz-e Neked, vagy sem?

Erre nagyon egyszerű a válasz – a születési képleted alapján tudom meghatározni, hogy jó lesz-e a 2019-es év számodra, vagy sem!

A kínai asztrológia a fent említett naptár alapján kiszámított születési képletedet használja fel kiindulási pontként. Ha ennek a módszernek az alapjairól szeretnél többet olvasni, ezen a linken találod a korábbi bejegyzésemet.

Azt is meg tudom mondani, hogy mibe érdemes belekezdened akkor, ha tényleg sikeres évet akarsz!!! Az új energiák mindenkire hatással lesznek, akár hiszünk ebben, akár nem!

A következő bejegyzések a 2019-es év energiáriól szólnak majd, hiszen már csak néhány hét és ismét itt egy új év!

0 Shares