Szeptember a FÉM hónapja – Ékszereid beszélnek helyetted!

0 Megosztás
0
0
0

Vannak olyan emberek, akik minden nap viselnek ékszert. Egy szép karkötőt, egy csillogó nyakláncot vagy fülbevalót – vagy legszívesebben mind a hármat egyszerre.

Sokan azt mondják, az ékszer a mindennapi öltözékük része. Ezzel fejezik ki személyiségüket, stílusukat és rengetegen úgy érzik, egy szép nyaklánc nélkül nem tudnak kimenni az utcára. Van, aki pedig azt mondja, hogy egy ékszer viselése hatással van a hangulatára – egyszerűen jobban érzi magát, ha ékszert visel.

A FÉM elem időszakát éljük és ennek az elemnek – ugyanúgy mint a többinek is- hatása van az ember személyiségére. Ha egy születési képletben a FÉM elem nagyon feltűnően jelen van, akkor az a személy biztos, hogy szereti a csillogást.

Talán nem hord minden nap ékszert, de mindenképpen van egy-két kedvenc darabja, vagy esetleg egy drágább ékszere, amivel szívesen büszkélkedik.

A csillogó ékszerek kedvelői fejlett szépérzékkel rendelkeznek és igényesek. Érdekli őket a harmonikus megjelenés, a stílusirányzatok, a művészet. Gyakran igyekszenek felhívni magukra a figyelmet valamilyen módon és mivel ezt nem mindig szavakkal vagy tettekkel teszik – ékszert választanak: a csillogás beszél helyettük.

Te hogy érzed magad, amikor egy szép ékszert viselsz?

Fotó: Pexels

0 Megosztás