2019 – Ezeket az energiákat hozza a Yin Föld Disznó Éve

0 Megosztás
0
0
0

Elképzelhető, hogy első pillantásra  furcsának találod az általam választott képet ehhez a cikkhez. Ez a kép azonban kiválóan mutatja azokat az elemeket, melyek a 2019-es évet reprezentálják. Ezek pedig a következők:

  • Yin Föld
  • Yang Víz
  • Yang Fa

A képen a Yin Földet a homok szimbolizálja. A Yang Víz maga a tenger! Óriási energiákat jelenít meg, kirobbanó, majd ismét visszahúzódó minőség ez!

A Yang Fa is képviselteti magát, mégpedig a tengerparti sávban meghúzódó, gyönyörű zöld fák “személyében”.

Ha még ismeretlen számodra az Öt Elem Tana, akkor ezen a linken olvashatsz egy kicsit bővebben ez elemekről, egy korábbi bejegyzésemben. A 2019-es év elemeiről picit részletesebben:

  • Yin Föld

Ez egy nagyon puha, képlékeny anyag, a képen a homok kiválóan szimbolizálja a Yin Földet. Alakítható, gyúrható, sokszor változtatja formáját. A Föld rengeteg kincs és érték búvóhelye!

  • Yang Víz

A képen a tenger szimbolizálja a Yang Vizet. Ha már voltál a tengerparton, talán észrevetted, hogy a tengervíz mozgása hogyan változik. Csendes és hangosan zörejlő hullámok jelenhetnek meg vihar idején és ilyenkor óriási víztömeg mozog a kontinensek között. Nyugodtabb, nyári napokon, amikor éppen szélcsend van, a tenger olyan nyugodt, mintha aludna!

  • Yang Fa

A fenti képen látható fák csoportja jelenti a Yang Fa elemet. Ez az elem jelenthet egyetlen fát is, de szimbolizálja még az erdőket és egy kisebb fa csoportot is. A virágzó bokrok és cserjék azonban nem tartoznak a Yang Fa elemhez!

Tehát a 2019-es év energiáit a Föld és a Víz elem kombinációja adja. Ha szeretnél még többet megtudni az elemekről és a hozzájuk tartozó tulajdonságokról, olvasd el következő bejegyzéseimet is.

0 Megosztás